Easybird

De kunst van creatie

flash_on

Hippe en goede software

Wij helpen bedrijven bij het bouwen van innovatieve producten. Hiervoor gebruiken we telkens de laatst bewezen technologieën. Zit je met een goed idee en heb je hulp nodig om het te realiseren? Op zoek naar expertise op het vlak van software? Zoek je een oplossing voor een complex probleem? Contacteer ons, hoogst waarschijnlijk kunnen wij jou helpen.

videocam

Aerial filmography

Wij filmen events vanuit de lucht. Heb je iemand nodig om jouw event goed in beeld te brengen? Beoefen je een uitdagende sport en wil je daar een dynamische verfilming van? Treed je in het huwelijksbootje en wil je een sfeervolle film vanuit de lucht? Contacteer ons, wij geven je een compilatiefilmpje die jouw moment onvergetelijk maakt.

Neem alvast een kijkje op ons Easybird youtube kanaal.

picture_in_picture

Fotografie

Hou je van de foto's op deze website? Heb je foto's nodig voor in een magazine, doe je aan 'product placement' of heb je gewoon foto's nodig die een leuke en unieke sfeer weergeven? Contacteer ons, misschien kunnen we helpen.

comment

Blog

Bekijk onze blog om te zien waarmee we de laatste tijd bezig waren.

"We'd like to help and make your life more beautiful"

Contacteer ons

Wie zijn wij?

Hij houdt van moderne technologieën, nieuwe dingen maken, vliegen met drones, filmen en fimpjes maken.

Zij houdt van foto's, decoratie en simpelweg dingen mooier maken.

Denk je dat wij iets voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons, en we bekijken wat we voor jou kunnen doen: info@easybird.be

"A modern company that likes to make complex things look easy"